Hem | Beställ | Om oss | Sortiment | Länkar | Nyhetsbrev | Information till återförsäljare | Återförsäljare log in |
Här köper Du kvalitets T-shirts med hundmotiv. Vi har alla motiv från konstnären Robert Mays, världens kanske bästa hundkonstnär.

Tröjorna finns i storlekar från 3-4 år till XXL och i färgerna vit, ljusgrå och svart. Storlekarna är inte stora, dom är exakta. På svarta tröjor går bara vissa motiv att trycka då man måste ha vit färg närmast tröjan, sk opaque tryck. Det är därför man inte kan få alla motiv på svart.

Trycket
håller minst ett år om man vänder tröjan ut och in vid tvätt i högst 40 grader. Inget blekmedel och ingen strykning. Vi har träffat många kunder med 3 år gamla tröjor som fortfarande är fina!

Priserna ärlåga det är möjligt med kvalitets T-Shirts och transfers. En T-Shirt med tryck i vuxenstrorlek kostar 98 kr och barnstorlek 75 kr. Frakt och exp tillkommer med 29:90. Frakten är den samma oberoende av hur många tröjor som Du beställer.
VÄLKOMMEN TILL DOG SECURITY'S SITE FÖR T-SHIRTS MED HUNDMOTIV.

VI HÅLLER JUST NU PÅ OCH JOBBAR MED DEN. SÅ OM DU TYCKER ATT SITEN SER LITE MÄRKLIG UT, ÄR DETTA ANLEDNINGEN.


Transfers (värme transfers) säljer vi också. Man måste ha en värmepress för att få ett bra tryck, det går inte med strykjärn (strykjärn fungerar utmärkt till brodyrmärken,
klicka här för mer info). Dom flesta transfers kräver 185-200C och 60 lbs tryck. Först förvärmer man tröjan i 5 sekunder så den blir helt slät och fukten lämnar tröjan. Sedan pressar man på transfern i 8-15 sekunder beroende på typ, varefter man omgående drar loss appliceringspapperet.
Om Du är transfertryckare och vill köpa kvalitets T-Shirts och transfers från oss (det finns inga bättre än dom vi säljer) så gå till
återförsäljarsidan och logga in med lösenord. Lösenord beställer Du genom att skicka ett email till oss. Du kan köpa transfers ett och ett och genom våra volymer är priserna bland dom lägsta i världen.

Återförsäljare för färdiga tröjor med tryck är hjärtligt välkomna. Skicka ett email för mer information.

Frågor
Har du några frågor gällande våra tröjor, så tveka inte att ta kontakt med oss på
info@dogsecurity.se